Jaha.

Nu sitter jag hemma hos Carro igen då. Måste skynda mig för jag ska ta en dusch innan vi ska titta på heroes :)
6:e avsnittet på andra säsongen nu.. Åh, det är irri att dom bara kommer ut 1 gång i veckan.

Idag så gick jag upp klockan 6. Följde med Marion ner till stallet och släppte ut en massa hästar.
Sen for vi hem igen och då hjälpte jag henne att plugga lite. Därefter åkte vi till Norrtälje och mötte Ela. Vi gled mest omkring på stan och så toog vi en fika med. Sen följde MArion med ner till Grisslehamn där vi släppte in hästarna och åt mat som carro hade lagat :) Och nu sitter jag och carro själva här för Marion har åkt hem.

Nej, nu måste jag som sagt skynda mig. Skriver mer senare istället.

Tjingeling ;)

1 månad och 12 dagar :)

så lång tid är det kvar tills jag fyller år :)


Hm har varit lide dålig på att blogga under helgen.. Men jag har inte orkat bara.

I fredags så åkte jag som sagt till Ela å gänget. När jag kom dit så korkade ela upp vinflaskan å så satte vi igång.
När den  tog slut så fick vi för oss att gå å köpa folkisar eftersom Kim å Johnny inte skulle komma förren om 1 timme  med drickat.
Så när vi gick in i den lilla affären så förföljde Elas katt  oss och gick med oss in. Det var så himla pinsamt. Men iallafall så tog jag katten och gick ut :P

Väl hemma hann vi bara dricka 1 folkis innan Kim å Johhny kom hem så då for vi upp till Johnny och spela ölspelet :) Kul kul.. Sen drog Ela å Kim hem å jag blev kvar hos Johnny :)
Vaknade värsta tidigt på lördan. Ela å kim skjussade hem mig eftersom jag skulle ta ut hästarna. Mycket snällt :)
När jag kom hem somnade jag på en gång,
Sov typ tills jag skulle ta in hästarna vid halv 5. Då tog jag cykeln dit och det var fanimig inte en enkel match ska jag tala om. Det var GRYMT jobbigt! 
Och när jag var klar i stallet så var jag juh tvungen å cykla hem med. Fy fan säger jag bara. Hem å sov bara. Sen upp på söndag å ta en ny cykeltur igen. Sen var jag mest  bara hemma, gick till mamma en svängå tog hand om hennes katter å kaniner :)
Sen till stallet igen å när jag cyklade för sista gången därifrån så var det faktiskt inte så jobbigt.. Undra om man ska börja springa lr nåt? Fan orka egentligen.

Idag tog jag iallafall mitt pick å pack å drog till Marion. Vi var å käka på Mcdonalds å nu sitter vi här hemma hos henne å degar :)

Det känns så jäkla skönt med lov allstå. Fast iof har jag massa skol skit å göra men hey, jag har juh iaf sov morgon :)

Nej nu ska jag vara social med min kära vän Marion. Ska ta en cig nu med för jag blev lite röksugen av allt skrivande.

Måste bara länka till tjuvlyssnat sidan för den är juh helt underbar. Önskar det var jag som kommit på  en sån grej.
www.tjuvlyssnat.se - Kolla in den för i helveteni som inte gjort det! :D


Tjingeling ;)


då så.

Hah, snart ska jag åka till Ela i hallstavik. vi ska nog dricka lite vin tror jag.
Väntar på hennes mamma nu om jag ska få skjuts av.  Fast först ska vi åka till stallet och ta inte alla hästar : )
Ska iallafall ta det lugnt ikväll. Måste åka hem ikväll eftersom jag ska ta ut te horses imorgon bitti.
Så min kära syster kunde hämta mig :)

ska åka nu..

Tjingeling ;)


yeeeey...

Nu sitter jag i skolan igen. Vi har foto men vi har typ slutat. Den 16:e november  ska vi på fotomässa och då är det bara en månad tills jag fyller 18 den 15:e december. Fan jag vill! :)
Jag läste igenom mina tidigare inlägg lite snabbt och det ser ut som att vi på meedia har as dåliga lärare och att jag typ hatar skolan. Men så är det faktiskt inte.
Det finns bra lärare och lektionerna är kul. Skulle bara skriva det för jag fick lite dåligt samvete :P

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka till hallsta och träffa Ela och dom. Men får se, beror på om jag får någon skjuts hem eftersom jag ska ta ut hästarna på lördag morgon.  Men det skulle vara kul.

Nej nu ska lägg upp mina saker från den hära datorn på en server så dom inte tar bort allt :)

Tjingeling ;)

åhhhhhhhhhhh!

Jag känner mig lyckligt. Milo Ventimiglia har nog gjort mig det.
kollade på Heroes nyss. Avsnitt 5 på säsong 2. Ni som fortfarande bara kollar på första säsongen på tv4, det blir bara bättre.
iallafall. Peter Petrelli är så underbar snygg i den andra säsongen :) Hah, den här känslan behövde jag.

Nej, ska sova nu fast först måste jag ta en dusch. Jag orkar nog inte göra det imornbitti.

Tjingeling ;)


Jo men visst.

Efter en timmes bussåkning och 10 minuters gångväg hem till Carro i den totala kylan så är jag äntligen här. Dessutom hade jag ballerina skor på mig och då blev det juh ännu kallare.
Jag är as hungrig. Så jag ska svulla. Mat eller mackor? Hmm...
Orkar inte åka buss hem så jag hoppas att jag kan åka med min mamma eller nåt.
Jag har läst värsta mycket idag. På bussen iaf. Bussvägen går så mycket fortare om man läser. Dessutom stängs ljuden omkring än av då. Vilket var väldigt skönt den här gången  för det satt några patatiska fjortisar bakom mig och fnissade och försökte vara balla när de berättade hur mycket det skolkar, dricker och röker.
Nu ska jag ringa min syster . MArion skulle få järntabletter av henne bara för att hon hade över än massa från sin graviditet :)

Lilla Sofia. Jag ÄLSKAR henne.

Tjingeling ;)


Fan också.

Idag är det verkligen inte min dag.
Jag hade nyss prov i teckenkommunikation och självklart så får jag hjärnsläpp just då. Just precis fucking jävla då.
Så ni förstår säkert att mitt prov då gick käpp rätt åt skogen. Så typiskt. Läraren tittade hel tiden på mig under provet som om verkligen tyckte jag var dum i huvet. Men vafan, det var jag juh också.

En sak är iallafall ganska bra. Vi ska få skriva en krönika på texten. Det verkar faktiskt kul för vi får välja ämne själva :)
Jag undrar vad jag ska skriva om? Några förslag?

Snart flyttar jag. Det ska bli så jäkla skönt. Eller visserligen hem till mamma men ändå. Ett helt nybyggt hus :)
Dessutom kan min mamma faktiskt vara väldigt snäll.

I helgen kommer jag bli ensam.
Mamma ska bort på något hund grejs från fre-sön. Pappa ska också iväg på nåt tors-sön.
Carro ska bort ons-sön. Hennes mamma ska också bort då så det är därför jag ska ta hand om hästarna. Fast det ska nog bli skönt och bara lufsa runt själv hemma och i stallet. visserligen är jag alltid själv när jag är hemma, för jag bor hos pappa och han är aldrig hemma där.

Fan, jag påminns hela tiden om min10 Ig och ett streck. :( Men jag har faktiskt pluggat upp ett par betyg så jag är på god väg att fixa alla :) Ska bli så skönt att ta studenten.


Tjingeling.

Helvetes jävla skit!

Grafisk illustration är så himla tråkigt. Eller det skulle nog vara roligare med en bättre lärare.
Rita hundar är jag så jävla trött på och just nu går det fan åt helvete!!!!
Nu vill jag bara åke hem. Men nej, inte det inte. NEj nu återstor juh såklart en teckenkommunikations lektion också. Jävla skit.
Är på ett så sjukt dåligt humör just nu och minsta lilla grej min lärare gör/säger fel så skulle jag kunna strypa henne.
Känns som jag har lite dåligt samvete för det men vafan. Det är inte mitt fel att hon suger på att lära.

Aja.

Nu ska jag ta en cigg innan lektionen börjar igen!

Fitta.

Bye bye!

Nu sitter jag i skolan. Har Svenska och ska skrifa en så jävla tråkig uppgift. Varför måste det va så tråkigt med lektioner? De ända som typ är roligt är juh foto. Men nu ska va byta lärare etttag så då blir väl det värdelöst :( Vi hade juh lixom värsta bra läraren, men han kommer väl tillbaka efter ett tag. Men ändå lixom.

Och dessutom känner jag mig lite irriterad idag.

Ikväll ska Carro åka :/ Men men, hon och Iza får säkert kul där uppe i Norrland. Jag däremot, ska ta hand om hästarna hela helgen. Men det ska faktiskt bli ganska skönt. Så jag kommer juh ha fullt upp i helgen ändå. Ta hand om min lilla ögonsten :)


Tjingeling ;)

Och så igen...

Startar jag än ny blogg.Tappade lusten att skriva förut när jag hade den andra bloggen men nu har jag fått tillbaka "suget".
Har man inte något liv så får man väl skriva om det lilla man har helt enkelt :)

Idag så har jag iallafall varit i skolan och haft en faktiskt väldigt givande Religionskunskaps lektion. Det gick till och med så bra att jag kunde lyssna på mitt föredetta hatobjekt till lärare - Chatarina Wrese., samtidigt som jag sminkade  mig, laddade mobilen och fixa till håret lite grann. Det är juh så att allas våran kära Isabelle Lalér klippte mig igår. KORT och TUNT. MEn det är faktiskt fint. Hon var inte så dålig som man kan tänka sig :)
Efter Religionen var det dags för den hemskaste och värsta lektionen av alla lektioner som någonsin funnits. KOMMUNIKATION. Eller ja, lektionen är det juh för visso inget fel på men den där otroligt förvirrade, nervösa och otroligt dåliga läraren Calle, han kan juh inte lära ut för fem öre. Så innerligt tråkiga lektioner han ordnar. Han snackar, vi "lyssnar". Om det skulle finnas en tävling kallad "världens sämsta lärare" skulle han lätt kamma hem första priset. Som tur är kan man redan nästan allt han snackar om eftersom jag går media så har vi läst väldigt mycket om kommunikation redan så om det blir nå prov lär vi klara oss bra :)
Nog om den tråkiga lektion. På lunshen skulle jag, Denise och iza äta tillsammans men Izas batteri på telefonen dog så jag och Denise fick äta själva och så mötte vi henne i matsalen för hon satt redan och åt. Sen tog vi en cigg,  iallafall jag å Iza medans Denise vänligt följde med ut som alltid :)
Sen hade jag Grafisk illustration. Det var väl helt okej. Sitter och ritar hundar i datorn till nån jävla tidningartikel.
Efter det var det dags för textkommunikation och då svek Denise mig :/ haha nej då men hon åkte iallafall hem så där satt jag, ensam trea bland alla jobbiga tvår. Eller nästan ensasm. Sofie var där med.  MEn i vilket fall som helst måste jag bara skriva att jag HATAR dom där jävla tvåerna. Dom smörar så mycket att man tror att dom ska smälta. Dessutom är dom jätte töntiga :P för idag var en sportjournalist från SVT hos oss och pratade lite och precis när han hade gått började dom fnissa och säga att dom träffat än kändis just. PATETISKT!
Men men. Nu är jag hos Carro. Jag har vart med henne i kiosken en stund när hon jobba och nu ska vi fara ut till mig tillsammans med hennes huns som ska åka buss för första gången. Vi ska hämta lite kläder och skor och sedan tillbaka hit igen :)


Tjingeling ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0